Restorano meniu

 
Šaltieji patiekalai 
 
Jautienos karpačio, pabarstyta pistacijų riešutais ir parmezanu,
apšlakstyta balzaminio acto padažu
11 EUR
 
Silkė su karštomis bulvėmis, svogūnais, pakepintais pievagrybiais ir grietine
6 EUR
 
Sūrio rinkinys prie alaus (fermentinis, „Medžiotojų“, rūkytas arba varškės)
6,5 EUR
 
Salotos
 
NICOS salotos (salotų lapai, pomidorai, pipirai, tunai, ančiuviai)
7 EUR
 
Pomidorai ir mocarela, patiekiami su bazilikų padažu
7 EUR
 
CEZARIO salotos su kepinta šonine arba vištiena su  prancūzišku sūrio padažu
7,5 EUR
 
Žalios salotos su pomidorais, salierų stiebais ir silpnai sūdytų lašišų gabaliukais
9 EUR
                                                                                                                                                                                   
Sriubos 
 
Prancūziška svogūnų sriuba
6,5 EUR
 
Jūrų gėrybių sriuba su sterkų filė
7 EUR
 
Kreminė brokolinių kopūstų sriuba
4.5 EUR
 
Aštri sriuba su avienos kukuliais ir kinietiškais grybais
7 EUR
 
Karštieji užkandžiai  
 
Juodosios tigrinės krevetės kataifi tešloje su saldžiai aštriu padažu 
10 EUR
 
Traškūs bulviniai blyneliai su silpnai sūdytų lašišų griežinėliais, patiekiami su grietine
8,5 EUR
 
Koldūnai su mėsa su grietine ir spirgučiais
8 EUR
 
Koldūnai su lašišų gabaliukais baltojo vyno padaže
9 EUR
 
Karšti cukinijos, pomidorų griežinėliai su Fetos sūriu
8,5 EUR
 
Karštieji žuvų patiekalai 
 
Lašiša troškinta baltojo vyno padaže su morkų ir cukinijų šiaudeliais, virtomis bulvėmis
14 EUR
 
Garuose paruošta lašiša su savojos kopūstais, garintomis daržovėmis ir žaliuoju petražolių padažu
14 EUR
 
Folijoje keptas upėtakis su daržovėmis
12 EUR
 
  
Karštieji paukštienos patiekalai 
 
Vištienos filė su žaliuoju sviestu, morkomis, normandišku padažu ir bulvių kroketais
                  9 EUR                
  
Karštieji mėsos patiekalai
  
Ant grotelių kepta kiaulienos filė su sojų padažu, karštu daržovių garnyru ir sluoksniuotos tešlos paplotėliu
10,5 EUR
 
Ant grotelių keptas jautienos žlėgtainis, patiekiamas su balzaminiu padažu ir bulvių tyre
17 EUR
 
Pipirinis jautienos žlėgtainis su pipirų padažu, ant grotelių keptomis daržovėmis
18 EUR
 
  
Saldieji patiekalai 
  
Mūsų gamybos ledų asortimentas
4,5 EUR
 
Obuolių šerbetas
4 EUR
 
Karštas šokoladinis pyragaitis (gaminamas apie 20 min.)
5,5 EUR
  
Karštas varškės desertas
  5 EUR